laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


KOEL-VRIESHUIS MET OPSLAGLOODS IN FRIESLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10152 12-03-2005 Groothandel - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Koel- vrieshuis met opslagloods in Friesland
Projectnr. S 20785

De onderneming verhuurt onder andere opslagruimte voor pallets met daarop diepvriesproducten als kip, vis, vlees, ijs en snack. In meerdere cellen staan
stellingen waar de producten geconditioneerd worden opgeslagen.
Naast opslag is men ook actief in het verpakken, labellen en ompakken van producten. Alle warehouse activiteiten worden aangeboden aan de klanten.
Dit bedrijf is gelegen op een industrie terrein op korte afstand van de A7.
De eigen terreingrootte is ca. 1.5 ha. Hierop is de onderneming gehuisvest. Het terrein rondom het gebouw is volledig bestraat waardoor de vrachtauto�s probleemloos kunnen laden en lossen. Er zijn 8 zgn. laaddocks. De capaciteit van de diepvries opslag is ongeveer 9200 pallets. Er is een volledig computer gestuurd programma voor aansturing van de diepvries motoren.
De rendementen over de laatste 5 jaar zijn uitstekend. Er zijn drie vaste mensen in loondienst voor ca. 80 uur per week.
Alle benodigde (milieu)vergunningen zijn aanwezig en volledig up to date.
Tot de verkoop behoort alle onroerend goed, inclusief de aanwezige activa. De verkoop vindt plaats middels een activa/passiva transactie.