laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


AUTOMOBIELBEDRIJF IN NOORD-WEST FRIESLAND AANGEBODEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10052 23-06-2004 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

Automobielbedrijf met werkplaats en woning in Friesland


De onderneming is gelegen in de driehoek Joure � Leeuwarden - Harlingen, is in 2000 door de huidige eigenaar overgenomen. De activiteiten kunnen onderverdeeld worden in: Verkoop van tweede hands auto�s, onderhoud/reparatie afdeling en selfservicewasserette. Tevens wordt de keuring voor personen auto�s uitgevoerd. Reden voor de verkoop is dat de ondernemer, gezien zijn leeftijd wil afbouwen en stoppen.
Het totale terrein is ca. 2700 m2 groot en is voor het grootste deel omheind met een hekwerk. De werkplaats met een viertal bruggen voldoet aan alle (vergunnings)eisen en er is naast de showroom voldoende ruimte om auto's te koop aan te bieden. In de werkplaats is een vloeistofdichte vloer met vet afscheider aanwezig. Er zijn twee kantoren en sociale ruimten aanwezig. Om de auto's representatief op het verharde buitenterrein te kunnen presenteren worden deze wekelijks gewassen in de eigen self-service wasstraat De meest uiteenlopende merken auto's worden daarbij aangeboden. Van stationwagen tot Sedan, van Opel tot Alfa Romeo. Er zijn ook goede contacten voor de export naar het buitenland. Er zijn 3 medewerkers in vaste dienst. De locatie ligt aan de rand van een woonwijk van de stad en is voor de potenti�le klanten eenvoudig te vinden.
De onderneming opereert als een vennootschap onder firma, die ook het onroerendgoed in eigendom heeft. Het rendement van de onderneming is, gezien de economische omstandigheden, goed te noemen.
Tot de verkoop behoort de onderneming, het totale onroerend goed alsmede het naast gelegen woonhuis.

Voor meer informatie: Succesor Select B.V.,
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511 � 542 910