laatst bijgewerkt op: 23-02-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GEZOCHT: KLEIN AMBITIEUS INTERNETBUREAU

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13051 22-05-2018 Dienstverlening ICT-dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk € 25.000 - € 50.000 - - - N.v.t.

Omschrijving

Gezocht is een klein internetbureau dat zich enkele jaren professioneel bezig houdt met full service internetdiensten: webdesign, e-commerce en inbound marketing.

Portfolio fulfilment:
- Professionele WordPress website + maatwerk
- Professionele Webshops (Woo/Mag) + maatwerk
- Integratie (API / Koppelingen)
- Maatwerk (PHP framework)
- Zoekmachine optimalisatie campagnes
- Google Adwords campagnes

Idealiter bestaat de vaste personele bezetting uit minimaal een of twee getalenteerde front end developers (WordPress, Magento, PHP, CSS, Js) en een meewerkende art director. Deze laatste met voldoende technische know how en skills om meerdere projecten te managen op het gebied van WordPress, Magento en CodeIgnitor. Daarnaast is er een gecertificeerde sea/seo specialist met ervaring. Personeel mag deeltijd werken.

Bij voorkeur heeft het bedrijf ervaring met uitbesteden van technische werkzaamheden aan een of twee vaste outsourcing partners en ligt de focus op: klant management, front end development, operational management (art director) en seo, sea diensten. #cultuur: jonge honden, doe maar normaal, dan doe je gek genoeg, hard werken, veel plezier, eerlijk en professioneel, gedreven met een klantfocus.

Koper is een ervaren MBI kandidaat met ruime senior management ervaring in de ICT sector. Heeft al meer dan 10 jaar diverse bedrijven gehad, waaronder een eigen internetbureau. Het internetbureau is er al die jaren “bij gedaan” en heeft pas een jaar geleden de “voltijd” aandacht gekregen in de vorm van een eenmanszaak met een trouwe "offshoring” partner. Dit heeft er binnen een jaar toe geleidt dat er meer opdrachten binnen komen dan opgepakt kunnen worden. Hierdoor is er nu al de klassieke spagaat van uitbreiden versus niveau blijven hanteren. Uitbreiden via inhuur ZZP is lastig omdat de marges dan teveel onder druk staan, liever gaat de koper op zoek naar een gedegen omzetstroom met een klein team van specialisten om daar de klanten en omzet onder te brengen en een 1+1= 3 effect te bereiken. Dit effect moet bereikt worden doordat 80% van de huidige werkzaamheden van koper wordt opgepakt door het zittend team en de koper op zoek kan gaan naar verdere groei binnen en buiten het dan bestaande klantenbestand.

De voorkeur gaat uit naar een MBI / overname van een internetbureau dat minimaal drie jaar break even en of winst draait. Overnamesom wordt in enkele jaren < 3j betaald uit de omzet van het bedrijf met de nieuwe eigenaar + bonus afhankelijk van de gewenste inzet van de oude eigenaar na overname. Financieringsvorm volledig afhankelijk van wat aangeboden wordt.

#regio: bij voorkeur binnen de driehoek oosterhout (nb) dordrecht, gorinchem
#over te nemen: klantenbestand, personeel (indien geschikt), middelen (indien geschikt)
Tags (trefwoorden)
internetbureau gezocht