laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ADMINISTRATIEKANTOREN DIE WILLEN DIGITALISEREN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12466 19-01-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Digitaal administratiekantoor

Door toenemende digitalisering van administratiekantoren, de afnemende vraag van klanten de opkomst van xbrl voor ‘standaard’ jaarrekeningen en de afnemende waarde van klanten portefeuille van administratiekantoren die niet digitaal zijn hebben ‘oude’ administratiekantoren het moeilijk en zij hebben relatief steeds zwaarder wegende ICT-, huur- en personeelskosten.

Wij bouwen een volledig digitaal platform voor administraties. ‘Oude’ administratiekantoren kunnen zich aansluiten en hun portefeuille digitaal laten maken en nieuwe administratiekantoren kunnen in een handomdraai starten omdat de volledige infrastructuur en kennis al aanwezig is.
Belangrijk daarbij is dat u zelfstandig blijft functioneren en wij geen beklemmend franchise model hebben maar u maatwerk kunnen bieden.

Voor dit business concept zoeken we administratiekantoren als klant en of partners om dit concept verder uit te bouwen. De race om administratie tegen minimale kosten te doen is begonnen. Volledig digitale administratie en realtime management info is de toekomst.