laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PAARDENSTALLING / MANEGE IN ZUID-LIMBURG

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12218 04-08-2014 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Vanuit een eenmanszaak zijn wij al jaren actief met het trainen van paarden en ruiters. Dit gebeurt tot nu toe enerzijds ambulant bij klanten thuis of op diens paarden-stallingslocatie. Anderzijds gebeurt het trainen ook met onze eigen paarden bij een door ons gehuurde geschikte faciliteit welke ook door anderen wordt gebruikt.

I.v.m. groei van de activiteiten zijn wij op zoek naar een structureel professionelere faciliteit waar onze bestaande activiteiten verder ontplooid en uitgebreid kunnen worden en wellicht ook aangevuld kunnen worden met andere gerelateerde activiteiten. Te denken valt daarbij aan een paardenstalling of manege; maar ook bijvoorbeeld oude boerderijbedrijven welke voor dit doel geschikt te maken zijn. Essentieel zijn in ieder geval stallen, binnen- en/of buitenrijbak en weide; of in ieder geval de mogelijkheden tot het realiseren hiervan.

Om onze ideeën te verwezenlijken zijn wij geïnteresseerd in bedrijfsovernames (al dan niet op termijn), maar ook in zakelijke samenwerkingsvormen.
Doordat de bestaande klanten alvast een basis vormen voor eventuele toekomstige ontwikkelingen beperkt de zoekregio zich tot Zuid-Limburg.