laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INVESTEERDER GEZOCHT OM SOFTWARE IN DETACHERINGSMARKT TE VERMARKTEN (JVH)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12135 11-12-2013 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een investeerder in een bedrijf actief in de detachering voor de ICT-branche, later voor meerdere branches.

Het gaat om een jong, bestaand bedrijf in detachering voor onder meer de ICT-branche. Met een nieuw ontwikkelde software heeft zij een unieke matching methodiek in handen waarmee de markt voor ICT flexwerkers volledig transparant wordt qua tarieven met handhaving van een persoonlijk contact. Deze software wordt reeds succesvol toegepast bij werving en selectie van werknemers door toonaangevende bedrijven. Door het inzetten hiervan voor de ZZP-markt zal een revolutie ontketend kunnen worden in de markt van arbeidsbemiddeling voor flexkrachten. Matching percentage gaat hierdoor significant omhoog.

Gezocht wordt een investeerder die met name door het ter beschikking stellen van financiële middelen wil helpen het business concept met de nieuwe software succesvol te implementeren. Met huidige bemiddeling van flexwerkers, zonder ontwikkelde software, is er een omzet van