laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


UW ONDERNEMING SUCCESVOL VERKOPEN?

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12092 15-04-2001 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - B.V.

Omschrijving

Bij B & C Enterprises vinden wij dat ondernemers, na jaren van hard werken recht hebben om te genieten van hun opgebouwde kapitaal.
Het valt alleen niet altijd mee om een geschikte overname kandidaat te vinden met de juiste financiering daarbij.
Wij hebben door een realisctische benadering van dit probleem de oplossing gevonden!
Bedijven dienen bij overname gefinancierd te worden uit de resultaten van dit bedrijf. Dit voorkomt buiten proportionele financieringslasten en verhoogt de kans van slagen enorm.
Jonge talentvolle mensen moeten gecoached worden en de tijd krijgen om te groeien naar zelfstandig ondernemerschap. Hierdoor wordt de stap om zelfstandig ondernemer te worden minder groot en ook dit zorgt voor een grotere kans van slagen.
Verkoper moet voldoende garanties krijgen om de toekomst met vertouwen tegemoet te zien. Vaak is de opgebouwde ondernemening meer dan alleen hun pensioenkapitaal.....
B&C Enterprises zoekt bedrijven ter overname op basis van een earn out constructie.
Dus past uw onderneming binnen onze kaders, neem dan contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden voor overname bespreken. www.bc-enterprises.nl of bel of mail.