laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


FAST MOVING CONSUMER GOODS OF SPORT OF LIFESTYLE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11962 07-10-2011 Groothandel - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Enthousiaste, authentieke en marktgedreven ondernemer zoekt (geleidelijke) overname van een onderneming die sterk is in het (internationaal) vermarkten van consumenten(merk)artikelen: fast moving consumer goods of sport of lifestyle gerelateerd. De onderneming heeft een assortiment van onderscheidende kwaliteitsproducten die een bijzonder verhaal vertellen dat authentiek is en boeit. Het bedrijf heeft een grensoverschrijdende oriëntatie en de potentie om verder te groeien.

Onderneming:

Onderneming is actief in consumenten artikelen of sport, liefst met merk dat uitgebouwd kan worden. Het bedrijf heeft een interessant product, maar de huidige eigenaar heeft niet de mogelijkheden of de contacten of het inzicht om het product/merk echt door te laten groeien. Het team heeft passie voor het product, is enthousiast (te krijgen) en staat open voor verandering en innovatie. Voor mij is de definitie van een interessant product dat het relevant is, een duidelijke (potentiële) kopersgroep heeft en een kwaliteit of kenmerk heeft dat onderscheidend is of onderscheidend gemaakt kan worden. Het leukste zijn merken die een luis in de pels kunnen worden van grotere merken (challenger brands) omdat ze relevanter zijn voor doelgroep en aansprekend zijn voor de voorlopers...Verder zou ik het leuk vinden om in een internationale context te werken, dus internationale contacten hetzij aan de inkoop kant, hetzij aan de marktkant.

Referentie: OPSB-091