laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


LOODGIETERS- C.Q. ELEKTRABEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11548 22-02-2010 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Onze relatie is actief als loodgieterbedrijf, gevestigd in Midden-Nederland.

Zij heeft haar interne organisatie/back-office op orde en is hierdoor in staat een groter aantal ?directe? medewerkers aan te sturen. Zij heeft derhalve de ambitie om verder te groeien en is in dit kader op zoek naar een onderneming om over te nemen.

De over te nemen onderneming dient actief te zijn als loodgieters- c.q. elektrabedrijf.

Er wordt gezocht naar ondernemingen met circa 5 tot 10 personeelsleden.

Het huidige rendement van de over te nemen onderneming is voor onze relatie van ondergeschikt belang. De nadruk ligt voor onze relatie op zijn mogelijkheden om kansen, die er in de markt en op het gebied van schaalgrootte liggen, te benutten.

De gewenste locatie is bij voorkeur in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Ondernemingen die elders gehuisvest zijn, maar eventueel naar de regio Midden-Nederland verplaatst kunnen worden, behoren tevens tot de mogelijkheden. Het kantoor van onze relatie en haar huidige bedrijfsruimte bieden voldoende mogelijkheden om de over te nemen onderneming te huisvesten en om verdere groei te realiseren.