laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PARTICIPANT GEZOCHT VOOR UNIEK SOFTWARE-BEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11422 27-07-2009 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Participant gezocht die aandeelhouder wordt in een software bedrijf. Het management-team is zeer ervaren in de branche en op dit moment werken zo?n 15 fte in de organisatie.

De onderneming heeft een tweetal unieke software-oplossingen ontwikkeld voor de grondstoffenmarkt, enerzijds gericht op banken, anderzijds gericht op producenten, handelaren en eindgebruikers.

De onderneming bestaat sinds 2006 en de ontwikkelingsfase is afgerond. Op dit moment is de onderneming bezig met de uitrol van deze unieke producten, waarbij men zich tot nu toe met name heeft gericht op de top 25 banken in de wereld, waar zeer positieve respons van komt! De eerste bank als klant wordt binnen 2 maanden verwacht.

De verwachte omzet in 2010 bedraagt ? 3,4 mln met een groei naar ? 27,8 mln in 2013, met zeer mooie rendementen. De omzet is met name afkomstig van licenties en consultancy. Het totaal benodigde kapitaal bedraagt ? 800K.

Uiteraard beschikken wij over een uitgebreid memorandum. Meer informatie is op verzoek beschikbaar.