laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TECHNISCH-COMMERCI

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11308 15-04-2009 Groothandel - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Activiteiten:
Er wordt gezocht naar een business-to-business productie- en/of handelsonderneming, met ondersteuning van een serviceafdeling. De onderneming dient gericht te zijn op kwaliteit en niet op lage prijzen.

Markt:
Bij voorkeur nationaal eventueel met internationale (groei)mogelijkheden (voorkeur richting Duitsland).

Omzetindicatie:
De omzet is van ondergeschikt belang. Wel dient de onderneming bij voorkeur een positief resultaat te behalen. Onderrenderende ondernemingen worden niet op voorhand uitgesloten, echter dient dan wel op korte termijn minimaal kostendekkend geopereerd te kunnen worden, met aantoonbaar perspectief.

Personeel:
Tussen circa 2 en 10 medewerkers. Een (eenmans)bedrijf zonder personeel of inleenkrachten is geen optie.

Locatie:
De onderneming is bij voorkeur gesitueerd in Noord-Brabant of Gelderland. Evenwel worden andere locaties niet op voorhand uitgesloten.

De provincies Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Noord-Holland en het Randstedelijk gebied genieten niet de interesse.

Bijzonderheden:
? Naast de moedertaal, goede beheersing van Engels en Duits (wordt ook actueel toegepast in verkoopgesprekken, productpresentaties en aansturing technici).
? Een geleidelijke overname middels aanvankelijke participatie is bespreekbaar. Dit dient dan wel te geschieden met een vooraf vastgesteld volledig overnamemoment.
? Overname van onroerend goed (bij voorkeur met (bedrijfs)woning) geniet de voorkeur.

Reden aankoop:
Cli