laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


EEN FACILITAIR DIENSTVERLENER O.H.G.V. SCHOONMAAKONDERHOUD

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11106 12-08-2008 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Activiteiten:
De activiteiten zijn gericht op het verlenen van facilitaire diensten op het gebied van schoonmaakonderhoud in brede zin van het woord.

Opdrachtgevers:
Bij voorkeur zakelijk (hotels, bedrijven, industrie, scholen e.d.). Facilitaire bedrijven gericht op particulieren worden niet uitgesloten, maar dienen dan zonder meer goede perspectieven te hebben.

Diensten:
Bijvoorbeeld hotelservices, reguliere schoonmaakactiviteiten al dan niet in combinatie met enige handel in gerelateerd materiaal.

Omzetindicatie:
Afhankelijk van het aantal werkzame personen. Er wordt gezocht naar gezond renderende ondernemingen.

Personeel:
Er wordt gedacht aan ondernemingen met een omvang vanaf circa 50 (parttime) medewerkers. Grotere en/of kleinere ondernemingen worden niet op voorhand uitgesloten, afhankelijk van het aantal Fte en de aanwezigheid van management.

Locatie:
Bij voorkeur Zuid-Holland, Utrecht en/of Noord-Brabant. Overige regio?s kunnen eveneens de interesse genieten, evenwel dient de omvang van de onderneming toe te nemen naarmate de afstand van de voorkeursregio toeneemt. Tevens dient in dergelijke gevallen een goede managementlaag aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
? Onze opdrachtgever is een facilitair dienstverlener die sterk vertegenwoordigd is in de hotelbranche, met circa 250 (parttime) medewerkers.
? Mits mogelijk, is het idee om de onderneming als zelfstandige entiteit te laten (blijven) opereren.
? Afhankelijk van de organisatie is een zekere overdrachtsperiode gewenst. Eventueel is langduriger aanblijven van de verkopend ondernemer bespreekbaar.
? In het kader van onderaanneming is er een concurrentiebeding voor zekere hotel(keten)(s). Dit dient tussen partijen goed afgestemd te worden.

Reden aankoop:
Omzetspreiding.

Reacties gaarne o.v.v. profielnummer 180704.