laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MBI-KANDIDAAT ZOEKT PRODUCTIEBEDRIJF, BIJ VOORKEUR FOODGERELATEERD

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10964 07-02-2008 Industrie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Activiteiten:
Er wordt ? bij voorkeur ? gezocht naar een productieonderneming in de food- dan wel een daaraan gerelateerde sector. Een combinatie van handel met productie is daarbij mogelijk. Andere sectoren worden niet op voorhand uitgesloten; wel dient er sprake van productieactiviteiten te zijn.

Markt:
Indien food (gerelateerd) Business-to-Business. Andere sectoren kunnen Business-to-Consumer betreffen, echter dan wel met e-commerce mogelijkheden. Er wordt niet gezocht naar detailhandel c.q. een fysieke winkel. Nationale activiteiten.

Producten:
Fysieke (verbruiks-)producten, geen diensten. Indien sprake is van een andere dan de food (gerelateerde) sector dienen er mogelijkheden aanwezig te zijn om de producten middels e-commerce te vermarkten.

Omzetindicatie:
De omzet is van ondergeschikt belang, maar dient in gezonde verhouding te staan tot het aantal medewerkers. Onderrenderende bedrijven worden niet op voorhand uitgesloten, wel is dan van belang dat er aantoonbaar verbeterpotentieel aanwezig is.

Personeel:
Er wordt gedacht aan een bedrijf met circa 25 tot 50 medewerkers.

Locatie:
De onderneming dient in principe gevestigd te zijn in de kop van Noord-Holland, boven Amsterdam. Indien er mogelijkheden zijn de onderneming naar dit gebied te verplaatsen dan kunnen bedrijven buiten de regio ook de interesse hebben. De maximale reistijd dient dan echter 1,5 uur te zijn.

Bijzonderheden:
? De cli