laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GEZOCHT GROOTHANDEL IN MACHINES, METAAL, ICT OF ASSEMBLAGE.

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10165 19-04-2005 Groothandel - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Ervaren ondernemende manager zoekt ter overname een groothandel in machines, metaal, ict of assemblage. Regio midden Nederland. Middelen ter financiering zijn aanwezig.

Gezocht bedrijfsprofiel

Karakteristiek
Een bedrijf dat de laatste jaren onder leiding van de huidige dga succesvol is geweest en waar met nieuwe ondernemersenergie kansen zijn de komende jaren ook succesvol te groeien of verder te professionaliseren. Een bestaande onderneming of verzelfstandigd bedrijfsonderdeel in business to business omgeving. Toegevoegde waarde leveren door kennis van de klant en processen.

Regio vestiging
Omgeving Utrecht, Gooi, Flevoland.

Grootte
Twintig tot veertig medewerkers.

Levensfase
Bestaande positie in de markt en mogelijkheden of aanpassing voor verdere ontwikkeling.

Persoonlijk profiel opvolger

Persoon
Ondernemende manager met een compleet profiel met het accent op commercie en salesmanagement. Kan goed conceptueel denken en vertaalslag maken van klantbehoefte naar het eigen bedrijf. Leider met ruimte voor professionele inbreng van medewerker. Wil nu stap naar zelfstandig ondernemer maken. Kenmerkt zich door een overdrachtelijk enthousiasme, doorzettingsvermogen en ori