laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MBI-KANDIDAAT ZOEKT PRODUCENT VAN GOEDEREN, MET EIGEN R&D EN INTERNATIONALE AFZET

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10141 23-02-2005 Industrie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Ervaren manager zoekt bedrijf ter overname op termijn, waar eigenaar directeur geen opvolging heeft, en langzaam wil afbouwen. Bedrijf in de productie van goederen, met eigen r&d en internationaal afzet gebied, het liefst gesitueerd in Zuid-Nederland. Waar een volgende stap gemaakt dient te worden voor uitbreiding en optimalisatie van zijn ontwerp en productie processen.

Profiel opvolger

Persoonlijkheid: Ambiteus, teamplayer grote gedrevenheid en op zoek naar uitdagingen. Gezond verstand gemixed met sterk analytisch vermogen. Aanpakker, maar wel gestructureerd en met zeer doelbewuste focus. People manager met mensenkennis die makkelijk is in de omgang en staat voor belangen van anderen. Motivator die creativiteit weet te creeren binnen groep voor niet alledaagse oplossingen.

Werkervaring: Technisch directeur van technisch Installatie en industrieele automatiserings bedrijf. Algemeen directeur van electrotechnisch en werktuigbouwkundig installatie bedrijf.

Profiel gezochte onderneming

Branche: Productie bedrijf, in machines , apparaten, eigen producten (technisch, geen textiel of plastics). Eigen R&D en verkoop apparaat , met internationaal afzet gebied.

Regio: Bij voorkeur Zuid-Nederland.

Bedrijfsomvang: 10-25 medewerkers, omzet ?1.0 ? ?3.0 miljoen met gezonde winstgevendheid.

Overige Bedrijfskenmerken: Nationaal / Internationaal opererend. Beland in levensfase van volgende groei stap, waarin de DGA zijn eigen creatie in goede handen wil overdragen.