laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


VERWARMINGGROOTHANDEL/ -PRODUCENT GEZOCHT IN GRENSSTREEK BELGI

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10137 14-02-2005 Groothandel - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Persoonlijk profiel:
Sterk commercieel en marketing gericht, zal zelf ook een belangrijk stuk van de acquisitie voor mijn rekening nemen. Altijd op zoek naar mogelijkheden om een onderneming vooruit te stuwen. Pragmatische denker. Korte lijnen, delegeren van taken.

Werkervaring: De Nederlandse poot waaraan leiding wordt gegeven is door de ondernemer opgezet in 1996, nadat hij eerst 4 jaar bij de Belgische moeder had gewerkt. Uiteindelijk is de organisatie uitgebouwd tot 25 man personeel met een omzet van 5 miljoen Euro.

Opleiding: HTS werktuigbouwkunde

Gezocht profiel bedrijf:
De ondernemer heeft zelf een aantal interessante producten voor de Nederlandse en Belgische markt. Het is de bedoeling dat deze producten worden opgenomen in het leverprogramma van het over te nemen bedrijf en een aanvulling vormen op het bestaande assortiment.
De producten: Convectorputten, Wandconvectoren en Luchtverhitters, deze producten positioneren zich in een niche markt; hogere segment van de woningbouw en de utiliteits bouw. Gezien de producten zou de onderneming liefst landelijke dekking moeten hebben.

Branche: Groothandel en of producent in de verwarmingsbranche

Karakteristiek: Landelijke dekking, Actieve verkoop (groothandel is vaak passief in verkoop), Meerwaarde cre