laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GROOTHANDEL (INTERNATIONAAL) IN BOUWMATERIALEN OF AGF PRODUKTEN MET EVENTUEEL GERINGE MATE VAN PRODUKTIE CQ BEWERKING, 5-30 FTE.

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10093 05-11-2004 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Een enthousiaste, zeer gedreven ondernemer van 37 jaar met 5 jaar ondernemerservaring, zoekt ter overname een (internationale) groothandel in bouwmaterialen of AGF produkten. Naast de handel mag er ook in geringe mate produktie cq bewerking plaatsvinden. Het bedrijf is gevestigd in het westen of zuid-westen van Nederland. Het aantal fte?s ligt tussen de 5 en 30.

Persoon / ondernemerseigenschappen
Zeer enthousiaste en gedreven ondernemer van 37 jaar. Kernwoorden zijn; doorzetter, effectief, creatief, hands-on, constant verbeteren. Humor en een open sfeer zijn belangrijke, waarbij het resultaat voorop blijft staan.

Gezocht profiel bedrijf

Branche
Groothandel. Bouw gerelateerde materialen, waaronder hout, ijzer en bouwmaterialen. Aardappelen, groenten en fruit dranken, gespecialiseerde levensmiddelen.

Regio
Vestiging Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland.

Grootte
Medewerkers tussen 5-30.