laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Administratiekantoor verkopen

Overweegt u uw administratiekantoor te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl is een van de meest bezochte platforms voor de koop en verkoop van bedrijven. Wij bieden meerdere opties om uw administratiekantoor eenvoudig en succesvol te verkopen.

Uw administratiekantoor verkopen met Bedrijfsovernameplein.nl: hoe gaat dat?

Een optie is het plaatsen van een advertentie voor het te koop aanbieden van uw administratiekantoor. Hierbij kunt u kiezen tussen een plaatsing van 3 of 6 maanden. Vervolgens vult u alle bedrijfsgegevens in en kunt u dit aanvullen met een aantrekkelijke titel en omschrijving. Zodra de advertentie online staat is het slechts eenvoudig wachten op geïnteresseerden. Het eerste contact zal hierbij altijd via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een actueel aanbod van te koop gevraagde administratiekantoren. Hierbij kiest u voor de specifieke branche zodat u meteen een duidelijk overzicht ziet. Wanneer een advertentie bij uw administratiekantoor aansluit kunt u hier direct op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt onder meer contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Wij begeleiden u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw administratiekantoor.