laatst bijgewerkt op: 25-06-2019

Administratiekantoor overname/overnemen

Bent u geïnteresseerd in het overnemen van een administratiekantoor of wilt u uw administratiekantoor juist ter overname aanbieden?

In beide gevallen kunt u bij Bedrijfsovernameplein.nl terecht. Wij bieden u namelijk een gevarieerd aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven met een overnameprijs tot €100.000.

Administratiekantoor overname via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een opvolger voor uw administratiekantoor, een participatie of juist een fusie met een ander bedrijf? Op Bedrijfsovernameplein.nl kunt u enerzijds reageren op een te koop gevraagd profiel en anderzijds een te koop aangeboden advertentie plaatsen. Zo bent u snel een stap dichterbij een succesvolle overname van uw administratiekantoor.

Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een administratiekantoor die ter overname aangeboden wordt? Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een actueel aanbod van te koop aangeboden administratiekantoren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een te koop gevraagd administratiekantoor. Wanneer vraag en aanbod hierbij overeenkomen kunt u via Bedrijfsovernameplein.nl in contact komen. Dit kan leiden tot het succesvol overnemen van uw toekomstige administratiekantoor.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bedrijfsovernameplein.nl u biedt? Op http://www.bedrijfsovernameplein.nl/ vindt u alle benodigde informatie. Daarnaast kunt u contact opnemen door direct te bellen naar 0492-370082.